Tomaat, krab en grapefruit cocktail

    Tomaat, krab en grapefruit cocktail

    3keer bewaard
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Geweldige presentatie, makkelijk te bereiden en een verleidelijke combinatie. Altijd een groot succes! Krabvlees combineert heel goed met een citrus mengsel van citroen, grapefruit en tomaten. Dit is een mooi zomers voorgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 20 cherrytomaatjes, gehalveerd
    • geraspte schil en sap van 1 citroen
    • 1 theelepel balsamico azijn
    • peper naar smaak
    • 2 grapefruits
    • 200 gr krab

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe de tomaten, citroensap en azijn in een kom. Breng op smaak met peper, meng en zet in de koelkast.
    2. Schil de grapefruit en verwijder de schilletjes om de partjes door het lemmet van een mes tussen de dunne membranen te zetten om zo de partjes uit hun schilletjes te verwijderen.
    3. Verdeel de tomaten salade tussen de vier glazen. Voeg de krab, dan grapefruit toe. Bedek met de citroenschil en serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren