Traditionele pierrade (steengrill)

    Traditionele pierrade (steengrill)

    1keer bewaard
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    De Pierrade verwijst naar een merk steengrill en is altijd een veilige gok voor vermaak. Serveer deze combinatie van vlees, wild en gevogelte met gebakken aardappels en een groene salade. Het zal zeker heel leuk worden!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 200 gr biefstuk
    • 200 gr ossenhaas
    • 200 gr kleine kipfilets
    • 200 gr eend
    • 400 gr kalfshaas
    • een paar blaadjes peterselie ter decoratie
    • een paar cherry tomaatjes ter decoratie
    • een kleine pot zilveruitjes
    • een verscheidenheid aan sauzen (bearnaise, knoflook, koriander, Aziatisch, barbecue)
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Snijd het vlees en gevogelte in dunne plakjes (niet meer dan 4 mm dik). Rangschik op 2 of 3 serveerschalen, zorg ervoor dat elke schaal een assortiment van vlees en gevogelte bevat. Garneer met peterselie, tomaten en zilveruitjes.
    2. Warm ongeveer 20 minuten voor het avondeten de steen op. Als hij warm is, giet je er wat zout op, dan zal het vlees niet aan de steen blijven plakken tijdens het bakken.
    3. Zet de sauzen in kommetjes op tafel zodat iedereen zelf zijn vlees, gevogelte en sauzen kan kiezen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren