Vleesfondue

    Vleesfondue

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Ik vind fondue altyijd erg leuk omdat het lekker is en gezellig. Ik denk dat ik het nog nooit twee keer hetzelfde heb gedaan, ik verander altijd wel iets: variaties in de sauzen en dips, kleine salades, enz. Soms brengen vrienden nog iets mee. Dit is mijn basisrecept. Ik serveer er wel altijd vers stokbrood bij.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 200-250 gr vlees per persoon (rundvlees, varkensvlees of kalfsvlees)
    • 2 kg boter (afhankelijk van de grootte van de pan)
    • 1 kg pinda of zonnebloemolie (afhankelijk van de grootte van de pan)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Snijd het vlees in hapklare stukjes. Verhit de boter en olie in de fondue pan op de kookplaat. Kook een stukje vlees om de temperatuur te testen en verhoog de temperatuur indien nodig. Til de fondue pan voorzichtig op, zet op een warmhoudplaatje en geniet!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren