Meloen en prosciutto

    Meloen en prosciutto

    3keer bewaard
    5min


    Maak dit als eerste!

    Dit klassieke, makkelijke zomerse recept bestaat uit sappige cantaloupe meloen en zoute Italiaanse prosciutto (rauwe ham). Snij de cantaloupe in hapklare stukjes, omwikkel ze met een goede kwaliteit prosciutto en steek ze aan cocktailprikkers voor een kleurrijk voorgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 gekoelde cantaloupe meloen - in 8 schijfjes gesneden, zaden verwijderd
    • 8 dunne plakjes prosciutto

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Verwijder de schil van de cantaloupe en omwikkel ieder stuk met een plakje prosciutto.
    2. Steek er een cocktailprikker in en dien op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren