Cordon Bleu

    Cordon Bleu

    3keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Maak zelf heerlijke verse cordon bleu, met dunne varkens- of kalfsschnitzels gevuld met ham en kaas.

    Dien Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 dunne varkens- of kalfsschnitzels (ongepaneerd)
    • 4 dikke plakken kaas (zo groot als de helft van de schnitzels)
    • 4 plakjes ham
    • mosterd
    • 1 ei, losgeklopt met wat water
    • bloem
    • paneermeel
    • boter, om in te bakken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Smeer de schnitzels in met een beetje mosterd. Leg een plakje ham op elke schnitzel en hierop een plak kaas. Vouw de schnitzels dubbel en prik vast met bijvoorbeeld een cocktailprikker, zodat de kaas en ham zoveel mogelijk 'verborgen' zit.
    2. Haal nu de schnitzels een voor een door het losgeklopte ei en daarna door de paneermeel.
    3. Bak ze in ruim boter aan beide kanten bruin en gaar in een koekenpan.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren