frisse krabsla
1 / 1 Foto van:  Margaretha399
Blader

frisse krabsla

Voor feestjes als aperitief-hapje, voorgerechtje of als slaatje voor bij de boterham.

Margaretha399 Brussel, België

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 10 reepjes krabstaafjes
  • 100 gr wortel/kool slaatje
  • 2 eetlepels light mayo of dressing
  • 2 eetlepels magere platte kaas (kwark)
  • 1 hardgekookt ei

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

  1. Doe alles in kleinere deeltjes in de keukenrobot/keukenmachine en maal tot heel kleine stukjes.
  2. Serveren op een blaadje sla, rucola of met veldsla.

Serveersuggestie

Als aperitief kan je het serveren op een schoteltje versierd met fijne reepjes zalm.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties