frisse krabsla

    frisse krabsla

    20keer bewaard
    10min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Voor feestjes als aperitief-hapje, voorgerechtje of als slaatje voor bij de boterham.

    Margaretha399 Brussel, België

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 10 reepjes krabstaafjes
    • 100 gr wortel/kool slaatje
    • 2 eetlepels light mayo of dressing
    • 2 eetlepels magere platte kaas (kwark)
    • 1 hardgekookt ei

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe alles in kleinere deeltjes in de keukenrobot/keukenmachine en maal tot heel kleine stukjes.
    2. Serveren op een blaadje sla, rucola of met veldsla.

    Serveersuggestie

    Als aperitief kan je het serveren op een schoteltje versierd met fijne reepjes zalm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren