Inloggen Aanmelden

frisse krabsla

Voor feestjes als aperitief-hapje, voorgerechtje of als slaatje voor bij de boterham.

Margaretha399 Brussel, België

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 10 reepjes krabstaafjes
  • 100 gr wortel/kool slaatje
  • 2 eetlepels light mayo of dressing
  • 2 eetlepels magere platte kaas (kwark)
  • 1 hardgekookt ei

Bereidingswijze
Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

  1. Doe alles in kleinere deeltjes in de keukenrobot/keukenmachine en maal tot heel kleine stukjes.
  2. Serveren op een blaadje sla, rucola of met veldsla.

Serveersuggestie

Als aperitief kan je het serveren op een schoteltje versierd met fijne reepjes zalm.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties