Zalm in papillot

    Zalm in papillot

    11keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke bereidingswijze in de oven van zalm met groentjes.

    Margaretha399 Brussel, België

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 120 gr zalmfilet
    • 2 geraspte wortelen
    • 0.5 courgette
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 takje dille
    • 1 schijfje citroen
    • 1 snuifje peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Rasp de wortelen heel fijn en schil de courgette in fijne schijfjes. Giet op een groot stuk aluminiumfolie een beetje olie in het midden. Leg daarop de wortelen en de courgette, daarna de zalmfilet.
    2. Doe nog wat olijfolie over de vis en bestrooi met kruiden. Voeg de fijngesnipperde dille toe. Plooi de folie over de vis, zodat er geen vocht uit kan lopen.
    3. Alles in de voorverwarmde oven van 200 graden en laat dit 20 minuten bakken. Kan in de folie opgediend worden.

    Serveersuggestie

    Je kan er gegratineerde tomaten bijvoegen of groentenpuree.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren