Andijvie met lardo di Colonnata

    Geblancheerde andijvieblaadjes gerold in een plakje lardo di Colonnata (een soort spek, van rugvet van een varken) en afgebakken in de oven.

    OotKwisien

    Overijssel, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 kroppen andijvie
    • peper en zout
    • dunne plakjes lardo di Colonnata

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kroppen andijvie in het geheel zorgvuldig wassen en in ruim kokend water blancheren en vervolgens direct inkoud water laten afkoelen.
    2. Andijvie goed uitknijpen en uitspreiden op het werkblad; peperen, zouten en oprollen.
    3. Andijvie rol in stukken verdelen en deze elk in een plakje lardo di Colonnata rollen.
    4. Andijvierolletjes in een braadslee leggen. Andijvierolletjes voor het doorgeven in de oven door en door verwarmen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties