Simpele Kaassoufflé

    (1)
    15 minuten

    Een kaassoufflé, zo simpel dat je het haast niet bedenkt. Benodigdheden: Een of meer plakjes bladerdeeg en plakjes kaas naar keuze.


    Utrecht, Nederland
    12 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 pakje Bladerdeeg
    • 1 stuk Jong belegen of oude kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Ontdooi één of meer plakjes bladerdeeg. Snijd voor elk plakje bladerdeeg twee plakjes kaas.
    2. Leg de kaasplakjes op elkaar, kruislings op het plakje bladerdeeg. Vouw eerst aan de korte kant van de kaasplakjes het bladerdeeg naar binnen. Vouw daarna de andere twee kanten naar binnen.
    3. Bak de kaasssoufflé's in een koekepan of op een bakplaat met een beetje (olijf)olie totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Robinsayshello
    4

     -  08 apr 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren