Zalmforel

    Zalmforel

    4keer bewaard
    1uur


    34 personen hebben dit gemaakt

    Zalmforel uit de oven met ui en venkel, heerlijk en gezond! Lekker met een frisse sla en eventueel wat gebakken aardappeltjes. Zalmforel is een heerlijke vissoort, zacht van smaak en wat minder vet dan zalm.

    Ali Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 zalmforellen
    • 1 flinke venkelknol
    • 1 flinke ui
    • beetje zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Maak de forellen schoon en wrijf ze in met peper en zout.
    2. Snijd de ui en venkel klein en bak dit kort in een beetje boter in de koekenpan.
    3. Vul de forellen met dit mengsel en leg ze in een licht ingevette ovenschaal. Doe de overige ui en venkel ernaast.
    4. Laat de forellen in een voorverwarmde oven op 180 C in ca. 25 minuten gaar worden. De tijd is ook afhankelijk van de grootte van de vissen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren