Pavlova van jeannnettte

    Pavlova van jeannnettte

    6keer bewaard
    2uur45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Lekker bros aan de buitenkant, marshmallowachtig aan de binnenkant en heerlijk met verse vruchten. Ik heb het gemaakt met de Kerst en iedereen vond het erg lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 8 eiwitten
    • snufje zout
    • 500 gram suiker
    • 2 theelepels witte -wijnazijn
    • 1 doosje frambozen
    • 1 granaatappel
    • 6 dl slagroom
    • 1 kokosextract
    • 4 theelepels maïzena

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 1uur15min  ›  Extra tijd: 1uur afkoelen  ›  Klaar in:2uur45min 

    1. Verwarm de oven voor 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en teken een cirkel van met een doornsee van 25 cm. Klop de eiwitten tot ze glanzende pieken hebben. Klop er 1 voor 1 de lepels suiker door. Spatel de maïzena, de azijn en het kokosextract door. Schep het schuim op de cirkel van het bakpapier. Maak de bovenkant een beetje vlak en strijk de zijkanten glad. Zet de pavlova in de oven en schakel de oven terug naar 150 graden. Laat de pavlova 1 1/4 tot 1 1/2 uur in de oven staan, tot hij gerezen is.
    2. Hij is van boven gebarsten en aan de zijkant een beetje. Als hij aan de buitenkant droog en bros is is hij klaar, de oven kan uit en laat hem afkoelen in de oven met de deur open.
    3. Leg de pavlova omgekeerd op een schaal en trek het bakpapier eraf.Klop de slagroom lobbig en schep de room op de pavlova. Versier de pavlova met frambozen en granaatappelzaad (of vruchten die je lekker vindt).

    Andere ingrediënten

    Je kan variëren met de vruchten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren