Quesadilla's

    Quesadilla's

    30keer bewaard
    14min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Heb je wat tortilla's over van een Mexicaanse maaltijd? Maak er dan quesadilla's van als lunchgerecht of hapje bij de borrel. Je kunt er naast kaas van alles tussen doen, in dit geval heb ik tomaat, paprika en lente-ui gebruikt

    Nanda Groningen, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 tomaat, zaad verwijderd en in kleine stukjes gesneden
    • 1/4 gele paprika, in dunne reepjes
    • 2 lente-uitjes, in dunne ringetjes
    • olie
    • 2 tortilla's
    • 50 gr geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4min  ›  Klaar in:14min 

    1. Snij de paprika, tomaat en lente-ui.
    2. Verhit een heel klein beetje olie in een koekenpan. Leg hierin een tortilla en verspreid de helft van de groenten over één helft van de tortilla.
    3. Verspreid de helft van de kaas over de groenten.
    4. Klap de tortilla dubbel en bak de tortilla aan 1 kant in ongeveer 2 minuten bruin en knapperig.
    5. Klap de tortilla om en bak ook aan de andere kant bruin.
    6. Snij de tortilla in punten, houd warm met aluminiumfolie en bereid nu de andere tortilla op dezelfde wijze.

    Tip

    Je kunt ook nog een handje versgesneden koriander toevoegen, voor een meer Mexicaanse smaak, en/of een stukje rode peper (fijn gesneden) voor wat meer pit.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren