Zalmrol

    (1)
    40 minuten

    Gerookte zalm in opgerolde pannenkoek.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 200 gr gerookte zalm
    • 1 potje bernaisesaus
    • 2 eieren
    • melk
    • bloem
    • magarine
    • 1 beker zure room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Maak pannekoekbeslag zoals je gewend bent
    2. Bak een grote pannenkoek op de bakplaat in de oven plusmin. 10 min op 175 graden dit is afhankelijk van de oven en dikte van koek dus even in de gaten houden . De koek is klaar als hij gestold en lichtbruin is . Koek beetje af laten koelen.
    3. Zure room over de hele koek strijken
    4. Plakjes zalm verdelen over de koek en oprollen en op bakplaat leggen. evt prikkers erin steken.
    5. Koek weer verwarmen in oven of magnetron.
    6. Als hij warm is de bernaisesaus over de opgerolde koek strijken en opdienen, heerlijk bij een frisse salade.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties