Een droom dessert met gekleurde schuimpjes, frambozen en amandelschilfers

    Een droom dessert met gekleurde schuimpjes, frambozen en amandelschilfers

    6keer bewaard
    1uur45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een fleurig dessert die het goed doet na een etentje.

    pierre Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 300 gram schuimpjes (meringues) fijn brokkelen
    • 500 gram frambozen, uit de diepvries
    • 375 ml slagroom
    • 1 pakje vanillesuiker
    • 200 gram amandelschilfers, goudgeel geroosterd
    • 250 ml advokaat

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 25min  ›  Extra tijd: 1uur afkoelen  ›  Klaar in:1uur45min 

    1. Weeg alle ingrediënten zorgvuldig af en zet ze klaar.
    2. De gekleurde schuimpjes fijn brokkelen in een schaal, de amandelschilfers in een pan lichtgeel roosteren. De slagroom met vanillesuiker stijf kloppen.
    3. In een passende glazen schaal afwisselend een laagje van fijn gebrokkelde schuimpjes, frambozen, geroosterd amandelschilfers en slagroom. dit drie maal herhalen tot alles verdeeld is.
    4. Dan een dikke breinaald op verschillende punten in de massa steken tot op de bodem. nu de advocaat voorzichtig over de gaatjes gieten en tot op de bodem laten zakken
    5. in de koelkast 1 uur laten staan om de smaken met elkaar te verenigen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren