Bastognetaart

    Bastognetaart

    9keer bewaard
    12uur10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een super makkelijk en heerlijk taartje met het lekkerste koekje als hoofdingrediënt!

    Flevoland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 pak bastognekoekjes
    • 375 ml/400 ml verse ongesuikerde slagroom (250 ml + 125 ml of 2 x 200 ml)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12uur  ›  Klaar in:12uur10min 

    1. Klop de slagroom lobbig.
    2. Breek een aantal bastognekoekjes in stukken tot de bodem van een (20 cm doorsnede) springvorm bedekt is met de koekjes.
    3. Bedek de bastognebodem met een laag slagroom.
    4. Maak vervolgens weer een laag met in stukjes gebroken bastognekoeken.
    5. Weer een laag slagroom erop.
    6. Vervolgens nog een laag bastogne en dan eindigen met slagroom.
    7. Als finishing touch 1 bastognekoekje raspen over de slagroom.
    8. Een nacht in de koelkast en smullen maar! (Hoe langer je wacht, hoe lekkerder het taartje!)

    Serveersuggestie

    Je kan het taartje ook al eerder eten, na bijv. 2 uur in de koelkast, maar echt, hoe langer je kan wachten, hoe lekkerder!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    4

    Goede taart Ook lekker makkelijk en snel - 12 jul 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren