Krab, palmhart en Florida grapefruit salade

    2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart) 1 blik palmharten 200 gram wit krabvlees 2 ansjovisfilets in olie, uitgelekt en in blokjes gesneden 1 dl olijfolie 2 eetlepels rijst wijnazijn Een paar takjes verse koriander en bieslook


    Noord-Holland, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart)
    • 1 blik palmharten
    • 200 gram wit krabvlees
    • 2 ansjovisfilets in olie, uitgelekt en in blokjes gesneden
    • 1 dl olijfolie
    • 2 eetlepels rijst wijnazijn
    • Een paar takjes verse koriander en bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Bereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Combineer de ansjovisfilets, olie en azijn en meng met een staafmixer tot een glad mengsel. Dun het uit met het bewaarde grapefruitsap en breng het op smaak. Giet de palmharten af. Controleer het krabvlees voor eventuele stukjes schelp. Snijd de palmharten in de lengte doormidden en verdeel over vier borden. Strooi de grapefruit over de palmharten en doe er ansjovis als ‘dressing’ overheen. Verdeel het krabvlees in vier nette porties en plaats het op de salade. Garneer met de korianderblaadjes en bieslook.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren