Beoordelingen & opmerkingen (6)

Chocolademakronen (macarons)

Test je vaardigheden met deze lichte, hemelse chocolade macarones. Het is een trend uit Parijs, je ziet ze nu steeds meer bij banketbakkers, V&D en Bijenkorf, maar je kunt ze ook zelf maken, met dit authentieke Franse recept!
Beoordelingen (6)


Opmerking:
21 jan 2013
Hoi Sandy, je kan gemalen amandelen (amandelmeel/poeder heet het ook wel) kopen bij een turkse-en/of marokaanse winkel. In een gewone Nederlandse supermarkt wordt het niet verkocht inderdaad. Als je geen turkse winkel ofzo in de buurt hebt zitten kan je ook gewoon blanke amandelen in de keuken machine doen en tot poeder vermalen. Succes!
 
Opmerking:
19 jan 2013
SandyH zei:
Ik wil ze graag een keer maken maar ik heb nog nergens gemalen amandelen kunnen vinden... Tips iemand?
 
06 jan 2013
Beoordeeld door: AnnaTN
Groot succes en relatief makkelijk te maken! Mmmmm...
 
19 sep 2013
Beoordeeld door: BobKeizer
Leuk recept maar bij het eiwit moet nog suikerstroop van 118 graden om er Italiaanse merengue van te maken. op de wijze zoals hierboven beschreven krijg ik geen macarons
 
10 mei 2015
Beoordeeld door: MinouSmeets
mijn macarons bleven heel dun maar waren wel heel erg lekker de chocolade vulling vond ik niet lekker deze bleef ook heel dun en er zat een rare smaak
 
16 mrt 2014
Beoordeeld door: Marco1967
Macarons maken wordt kinderlijk eenvoudig. Bedankt Christin voor dit recept. Een mooi begin voor meer... De vulling heb ik wat verfijnd door ongezouten pinda's, pistachekruimels en walnoten toe te voegen met een vleugje kaneel; heb dit door de chocoladevulling geschept. Oja, nog een vraagje; hoe krijg je dat 'bekende kraagje' van de macarons. Ze zijn bij mij wel gelukt, maar dat kraagje ontbreekt; wat is er misgegaan?
 

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht