Ananas en rum champagne-punch

    Ananas en rum champagne-punch

    2keer bewaard
    1dag5min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Dit champagne cocktail recept is perfect voor Kerst of Nieuwjaar. Doe deze punch in een grote kom met stukjes ananas, en schep in champagneglazen (met of zonder de ananas, ik heb liever zonder).

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 150 ml witte rum
    • 1 klein blikje stukjes ananas
    • 50 gr basterdsuiker
    • 1 fles champagne

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 1dag in de koelkast  ›  Klaar in:1dag5min 

    1. De dag voor het serveren, doe je de rum, ananas en het sap en suiker in een kom. Dek af en laat een nacht marineren in de koelkast.
    2. Vlak voor het serveren, combineer je het rum-mengsel met goed gekoelde champagne (of mousserende wijn). Serveer in een kom en schep in champagneglazen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren