Camembert beignets

    Camembert beignets

    5keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Partjes zachte camembert worden ondergedompeld in een cider beslag, vervolgens gebakken tot ze krokant en goudbruin zijn. Dit zijn heerlijk kaas beignets, knapperig van buiten en zacht en kleverig aan de binnenkant. Ze zullen snel gaan op een feestje!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • olie voor frituren
    • 250 gr witte bloem
    • 2 eieren
    • 200 ml droge cider
    • 3 eetlepels olie
    • 1 ronde camembert

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verhit 5 cm olie in een frituurpan tot 180 C. Bereid het beslag door het mengen van het meel, eieren, cider en olie.
    2. Snijd de camembert in 8 partjes en dompel de ze in het beslag.
    3. Dompel de beignets in de hete olie in de friteuse gedurende 5 minuten of totdat de beignets een beetje bruin zijn.
    4. Haal ze uit de olie en dep ze droog met keukenpapier. Dien meteen op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren