Cantharellen

    Cantharellen

    1keer bewaard
    25min


    40 personen hebben dit gemaakt

    Spek en champignons zijn een 'match made in heaven'. Wanneer je de luxe van verse cantharellen kunt veroorloven, is dit recept een eenvoudige, maar heerlijke manier om ze te bereiden. Serveer met stokbrood en witte wijn.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 15 gr boter
    • 50 gr magere bacon
    • 1 kleine ui, zeer fijngesneden
    • 500 gr verse cantharellen, schoongemaakt
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • verse peterselie, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Smelt de boter in een koekenpan en bak het spek en de ui glazig.
    2. Snijd grote cantharellen door de helft, laat ze 10 minuten sudderen in een onbedekte pan tot alle vrijgekomen vloeistof volledig is verdampt. Bestrooi met gehakte peterselie en serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren