Chocoladekoekjes met Nutella

    Chocoladekoekjes met Nutella

    1keer bewaard
    4uur25min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Deze heerlijke koekjes zijn makkelijk te maken en oh-zo-lekker. Romige chocolade en walnotenkoekjes worden samen gevoegd met Nutella ertussen.

    Ingrediënten
    Porties: 70 

    • 250 gr witte bloem
    • 250 gr basterdsuiker
    • 250 gr walnoten, gehakt
    • 200 gr chocolade, geraspt
    • 2 eieren
    • 250 gr boter, in klontjes
    • vulling:
    • Nutella
    • glazuur:
    • 100 gr poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2uur15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:4uur25min 

    1. Meng de bloem met de suiker, walnoten en chocolade. Maak een holte in het midden en breek de eieren hierboven. Voeg boter toe en kneed het deeg snel. Leg het 2 uur in een bak met deksel en zet in de koelkast.
    2. De oven voorverwarmen op 180° C / gasoven stand 4.
    3. Rol het deeg uit en snijd in halve manen. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
    4. Bak in voorverwarmde oven gedurende 10 minuten. Laat afkoelen.
    5. Voeg twee maantjes samen met Nutella ertussen.
    6. Voor het glazuur meng je poedersuiker met een beetje koud water tot het glad is. Verspreid over de koekjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren