Oosterse asperge salade met pecannoten

    Oosterse asperge salade met pecannoten

    (57)
    3keer bewaard
    25min


    56 personen hebben dit gemaakt

    Dit maakte ik eens voor een feestje en het was een groot succes! Minstens 24 uur marineren komt de smaak ten goede.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 kg verse groene asperges, schoongemaakt
    • 60 ml rijstazijn
    • 60 ml ketjap
    • 2 eetlepels plantaardige olie
    • 2 theelepels suiker
    • zout en peper naar smaak
    • 60 gr pecannoten, gehakt
    • 1 eetlepel lente-ui, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Een middelgrote pan met water aan de kook brengen en daarin de asperges gaar maar krokant koken. Afgieten en even in koud water zetten.
    2. Rijstazijn, ketjap, plantaardige olie, suiker, zout en peper in een grote hersluitbare plastic zak mengen. De asperges toevoegen. 24 uur in koelkast laten intrekken. Een laagje pecannoot en lente-ui over de asperges strooien alvorens te serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (57)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren