Forel in folie

    (2)
    45 minuten

    Een zeer eenvoudig forel recept dat kan worden aangepast aan wat je aan kruiden en specerijen bij de hand hebt. De forel wordt in folie gewikkeld en gebakken in de oven. Wees voorzichtig bij het openen van de folie, want je kan je aan de stoom verbranden!


    60 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 forelfilets
    • citroensap
    • zout en peper naar smaak
    • paprikapoeder
    • lavas (maggiplant)
    • knoflookkorrels
    • tijm
    • Provençaalse kruiden, of andere kruiden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Was de forellen en besprenkel ze met citroensap. Breng op smaak met zout, peper, rode peper, lavas, knoflook, tijm, Provençaalse kruiden en wikkel in folie.
    3. Bak in een voorverwarmde oven gedurende ongeveer 30-50 minuten (al naar gelang de grootte van de forel).
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    LindadeNijs
    6

    Op hoeveel graden moet de oven?  -  05 jun 2014

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties