Frambozenkoekjes

    Frambozenkoekjes

    Voeg toe aan favorieten!
    2uur40min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Deze heerlijke koekjes zijn eenvoudig te maken en hebben een fantastische smaak. Deze romige koekjes worden gevuld met frambozenjam en bekleed met chocolade.

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 120 gr witte bloem
    • 75 gr koude boter
    • 1 eierdooier
    • 35 gr poedersuiker
    • 1 theelepel vanillesuiker
    • 1 snufje zout
    • 1/2 citroen, waarvan de schil geraspt is
    • frambozenjam voor de vulling
    • gesmolten glazuur voor chocoladetaart

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1uur25min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur40min 

    1. Meng het meel, boter, de eierdooier, poedersuiker, vanillesuiker, zout en citroenschil in een keukenmachine. Meng totdat het mengsel een deeg vormt. Dek af en zet 1 uur in de koelkast.
    2. Verwarm de oven voor op 200 ° C / gasoven stand 6. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    3. Maak van het deeg kleine bolletjes en leg ze op de voorbereide bakplaat. Maak met je vingertop een deukje in het midden van elke bal.
    4. Haal frambozenjam door een zeef. Plaats een kleine hoeveelheid jam in de deuk van elk balletje.
    5. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten. Laat afkoelen.
    6. Smelt het chocolade glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en bestrijk de onderkant van de koekjes ermee. Laat opstijven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren