Frambozen pannenkoeken

    Frambozen pannenkoeken

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ik heb deze pannenkoek onlangs ontdekt toen ik een doosje frambozen in de koelkast vond en iets bijzonders wilde maken. De pannenkoeken zijn niet makkelijk te draaien, maar je kunt dit vermijden door ze gewoon uit de pan op een bord te schuiven. Maar goed, de pannenkoeken waren zo goed dat mijn vriendin me vertelde dat ik het recept moest opschrijven.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 125 gr witte bloem
    • 2 eieren
    • 1 snufje zout
    • 1 snufje suiker
    • 180 ml melk
    • 60 ml spa rood
    • boter voor in de pan
    • 1 bakje frambozen
    • poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de bloem met het zout en de suiker. Klop de eieren met de melk en water. Meng alle ingrediënten goed.
    2. Smelt een klontje boter in een pan met anti-aanbaklaag. Giet de helft van het beslag in de pan en druk de frambozen er lichtjes in. Bak de pannenkoeken ongeveer 5 minuten tot ze stijf en knapperig aan de randen zijn. Maak de randen voorzichtig los en schuif hem op een bord (draai hem om in de pan als je durft, anders moet ook de bovenkant goed gebakken zijn). Bestrooi royaal met poedersuiker. Doe hetzelfde met de rest van het beslag.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren