Gerookte zalm hors d'oeuvres

    Gerookte zalm hors d'oeuvres

    76keer bewaard
    15min


    52 personen hebben dit gemaakt

    Deze lekkere hapjes zijn ongelooflijk gemakkelijk te maken. Gerookte zalm wordt gemengd met een met peper gekruide crème fraîche en in hapklare stukjes gesneden. Voel je vrij om dille of bieslook aan de crème fraîche toe te voegen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel crème fraîche
    • 4 plakjes gerookte zalm
    • peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng de crème fraîche en peper in een kleine kom.
    2. Smeer 1/4 van het crème fraîche mengsel op elk stuk van gerookte zalm. Rol de zalm strak op en steek er cocktailprikkers in op 2 cm van elkaar.
    3. Snijd de zalm met een scherp mes door tussen de cocktailprikkers in. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren