Gestoofde paprika's

    Gestoofde paprika's

    2keer bewaard
    5uur15min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Het 4-5 uur laten sudderen van deze paprika's brengt hun natuurlijke zoete smaak naar boven. Serveer als bijgerecht of gebruik ze in wat je lekker vindt, zoals salades, pizza's, crostini's of in de pasta.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kg gekleurde paprika's, zonder zaadjes en in dunne reepjes gesneden
    • 2 1/2 eetlepel olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5uur  ›  Klaar in:5uur15min 

    1. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Verlaag het vuur tot zeer laag en doe de paprika's in de pan.
    2. Dek af en laat 4-5 uur sudderen, roer halverwege, indien nodig. Houd een oogje in het zeil op de warmte, de paprika's mogen niet bruin worden, maar moeten heel langzaam gaar worden.
    3. Serveer onmiddellijk als bijgerecht of zet eerst in de koelkast en serveer koud.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties