Ham pannenkoeken

    Ham pannenkoeken

    2keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze heerlijke pannenkoeken zijn heel dun. Je kunt ze serveren als ontbijt, lunch of diner! Voel je vrij om ze te bakken met een vulling naar keuze.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 90 gr witte bloem
    • 2 eieren
    • 250 ml melk
    • zout
    • boter om in te vetten
    • 100 gr gekookte ham

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Meng bloem, ei, melk en zout tot een dun beslag.
    2. Verwarm een klontje boter in een kleine pan op matig-hoog vuur. Giet een paar eetlepels beslag erin en draai de pan heel snel om het beslag zo gelijkmatig en dun mogelijk te verdelen.
    3. Wanneer het mengsel wat stijver begint te worden, rangschik je een plakje ham of stukjes ham aan een kant van de pannenkoek. Draai de pannenkoek als het deeg licht gebruind is aan de ene kant en bruin aan de andere kant. Houd de pannenkoeken warm.
    4. Herhaal met het resterende beslag.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren