In de pan gebakken sint-jakobsschelpen

    In de pan gebakken sint-jakobsschelpen

    1keer bewaard
    14min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Om dit gerecht tot een succes te maken gebruik je extreem verse sint-jakobsschelpen. Sint-jakobsschelpen worden aangebraden in een super-hete pan. Serveer met salade, rijst, aardappelen of pasta.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 12 sint-jakobsschelpen
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4min  ›  Klaar in:14min 

    1. Verhit een gietijzeren pan of een zware koekenpan op hoog vuur. (Gebruik geen vet of boter).
    2. Kruid de sint-jakobsschelpen met zout en peper.
    3. Als de pan goed heet is doe je de sint-jakobsschelpen erin.
    4. Haal de pan direct van het vuur. (De hete pan zal warm genoeg zijn om de sint-jakobsschelpen in te bakken).
    5. Draai de sint-jakobsschelpen na 1 minuut om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren