Koriander gember scampi's

    Koriander gember scampi's

    1keer bewaard
    2uur10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze gekoelde en gemarineerde garnalen als voorgerecht of met een drankje. Start een paar uur voor het diner, zet ze in de koelkast en serveer wanneer het tijd is! Als je het als een voorgerecht opdient, gebruik dan een paar houten spiesjes omdat het dan makkelijker op te dienen is.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 500 gr scampi's, gepeld en gekookt
    • 80 gr verse koriander
    • het sap van 2 limoenen
    • 3 eetlepels sojasaus
    • 2 eetlepels verse gemberwortel, in kleine blokjes gesneden
    • 2 theelepels knoflook, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur10min 

    1. Doe alle ingrediënten in een middelgrote kom (of een hersluitbare plastic zak) en meng goed. Dek de kom af met plastic folie. Zet minstens 2 uur in de koelkast. Serveer koud.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren