Paaseitjes

    Paaseitjes

    6keer bewaard
    3uur10min


    122 personen hebben dit gemaakt

    Als u uw gezin wilt verwennen met bijzondere paaseieren, dan is dit het recept! Romige paaseitjes met pindakaas- of kokossmaak gedrenkt in chocolade. Zowel lekker als mooi!

    Ingrediënten
    Porties: 60 

    • 1 kg glaceersuiker
    • 125 gr boter of margarine, op kamertemperatuur
    • 1 pakje (200 gr) roomkaas
    • 2 theelepels vanille-extract
    • 325 gr pindakaas
    • 450 gr geraspte kokos
    • 675 gr chocolate chips
    • 2 eetlepels plantaardige olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3uur  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. In een mengkom suiker, boter, roomkaas en vanille-extract mengen. Het mengsel in 2 porties verdelen en de porties in een aparte kom doen. 1 bol mengen met pindakaas, de andere met kokos.
    2. Met de hand het deeg in een eivorm kneden. Zet de eieren op een bakplaat en laat ze in het vriesvak bevriezen.
    3. Als de eieren bevroren zijn de chocolate chips en in olie au bain-marie smelten. De eieren in de chocolade dippen zodat ze een laagje hebben. Leg de eieren op bakplaten met vetvrij bakpapier en laat ze in het vriesvak hard worden. Als de eieren hard zijn in de koelkast bewaren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    1

    lekkerder kan niet - 26 mrt 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren