Krab en ham hoorntjes

    Krab en ham hoorntjes

    1keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Mijn moeder maakt dit recept met krab, maar je kunt ook kreeft of garnalen gebruiken. Als je een feestelijk voorgerecht wilt, bestrooi je het met wat kaviaar. Als je geen tijd hebt om verse krab te gebruiken, aarzel dan niet een blikje te openen - hoewel het wel veel beter is met verse ingrediënten! Je kunt ook verse groenten gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr bevroren, gemengde, en in blokjes gesneden groenten, ontdooid
    • 1 eetlepel mayonaise
    • 4 plakjes ham
    • 4 krabbepootjes, gepeld
    • 1 theelepel kaviaar

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de groenten en mayonaise in een middelgrote kom en meng goed. Roer de krab erdoor.
    2. Pak een plakje ham, schep er een lepel van het mengsel in en rol het plakje ham op.
    3. Serveer een hoorntje per persoon en versier met kaviaar, indien gewenst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren