Kwark met karwijzaad en kruiden

    Een verfrissende en snelle Duitse dip uit Schwaben. Hij wordt het lekkerste met verse kruiden. En, uiteraard, zeer vers knapperig brood.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr kwark
    • 1 eetlepel zure room
    • 1 theelepel karwijzaad
    • 1 eetlepel gesnipperde bieslook
    • 2 theelepels fijn gesneden verse dille
    • zout and versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng de kwark met de zure room, de karwijzaden, bieslook en dille. Breng op smaak met zout en peper. Zet in de koelkast.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties