Marsepein en walnoot snoepjes

    Marsepein en walnoot snoepjes

    Voeg toe aan favorieten!
    5uur30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een super-eenvoudig recept met een heerlijk resultaat. Marsepein wordt ingeklemd tussen twee walnoten, dan bedekt met een rum glazuur. Het perfecte feestsnoepje!

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 250 gr donkerbruine basterdsuiker
    • 125 ml water
    • 1 shot rum
    • 50 gr marsepein
    • poedersuiker
    • 250 gr walnoot helften

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 5uur drogen  ›  Klaar in:5uur30min 

    1. Kook de suiker met water tot een dikke siroop. Voeg de rum aan het einde toe.
    2. Strooi de poedersuiker over een werkoppervlak en rol de marsepein erover uit.
    3. Druk twee walnoothelften samen met marsepein ertussen. Steek voorzichtig een cocktailprikker of tandenstoker in de marsepein. Bedek ze met de siroop.
    4. Leg ze op een bakplaat met ingevet folie en laten ze enkele uren drogen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren