Milanese koekjes

    Milanese koekjes

    4keer bewaard
    2uur40min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk dun romig koekje. Je kunt ze versieren of niet, naar je eigen voorkeur. Probeer ze eens samen te voegen met gesmolten chocolade of jam ertussen of bestrooi ze gewoon met poedersuiker.

    Ingrediënten
    Porties: 80 

    • 500 gr witte bloem
    • 250 gr zachte boter
    • 250 gr basterdsuiker
    • 2 eieren
    • 1 citroen, schil geraspt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur40min 

    1. Maak een deeg van de ingrediënten en wikkel in plasticfolie. Zet 2 uur in de koelkast.
    2. Verwarm de oven tot 180 C / gasoven stand 4. Rol het deeg dun uit op een bebloemd werkoppervlak. Snijd het in de gewenste vormen.
    3. Bak 10-15 minuten in de voorverwarmde oven (na de eerste lading is de baktijd korter). Laat afkoelen en versier, indien gewenst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren