Normandische saus

    Deze heerlijke saus is erg lekker geserveerd met vis of gevogelte. Het is een traditionele saus uit Normandië, die een aantal van de typisch regionale producten zoals droge cider en crème fraîche gebruikt.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel bloem
    • 100 gr boter
    • 500 ml droge cider
    • 250 ml crème fraîche

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Kook 1 eetlepel bloem en 1 eetlepel van de boter 2 minuten op laag vuur.
    2. Roer de cider erdoor en breng aan de kook tot het mengsel indikt, of ongeveer 10 minuten.
    3. Voeg de crème fraîche toe als de saus weer begint te koken, haal van het vuur en klop de resterende boter erdoor.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties