Omelet met Comté kaas

    Omelet met Comté kaas

    1keer bewaard
    10min


    Maak dit als eerste!

    Dit is de manier waarop ik het liefst omeletten bak. Ik houd van de smaak van de kaas en van de draderige kaas wanneer je een hap neemt! Natuurlijk kun je ook een andere kaas proberen - Emmentaler, Gruyère en Edammer zijn allemaal een ware traktatie.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 eieren
    • 1 eetlepel koud water
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 100 gr geraspte Comté kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop de eieren in een middelgrote kom met het water.
    2. Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur. Roer het ei mengsel door de olie en verlaag de temperatuur tot een middelhoog vuur. Laat 5 minuten bakken.
    3. Als de omelet gaar is, voeg je de geraspte kaas toe,bak nog eens 5 minuten of totdat de kaas helemaal is gesmolten. Dien meteen op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren