Parmezaanse koekjes

    Parmezaanse koekjes

    14keer bewaard
    45min


    14 personen hebben dit gemaakt

    Deze hartige koekjes zijn zo gemakkelijk te bereiden en je hebt slechts drie ingrediënten nodig. Je kunt het deeg voorbereiden en dan in de koelkast bewaren totdat je gaat bakken. Serveer met wijn als een hapje, of als onderdeel van een schotel.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 130 gr verse geraspte Parmezaanse kaas
    • 120 gr boter
    • 150 gr bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:45min 

    1. Meng de boter en bloem. Voeg de Parmezaanse kaas toe. Kneed tot een stevig deeg. Vorm een bal en bewaar minstens 1 uur of 's nachts in de koelkast in plastic folie.
    2. Rol het gekoelde deeg tussen twee vellen bakpapier tot een dikte van 1 cm. Gebruik een kleine koekjes-snijder of een glas om ronde koekjes mee te snijden. Rol het deeg opnieuw en snijd nog meer rondjes, zo veel als mogelijk. Leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
    3. Bak ze 15 minuten in een voorverwarmde (180 ° C / gasoven stand 4) oven. Laat afkoelen voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren