Parmezaanse asperges

    Parmezaanse asperges

    1keer bewaard
    10min


    653 personen hebben dit gemaakt

    Gesauteerde asperges; een snel en eenvoudig gerecht dat wordt afgemaakt met Parmezaanse kaas.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 1 eetlepel boter
    • 2-4 eetlepels extra virgin olijfolie
    • 500 gr verse asperges, schoongemaakt
    • 75 gr vers geraspte Parmezaanse kaas
    • zeezout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een grote koekenpan op een middelhoog vuur boter met olijfolie laten smelten. De asperges toevoegen en onder af en toe roeren 5-8 minuten laten garen, of tot gewenste gaarheid. Overtollige olie afgieten en besprenkelen met Parmezaanse kaas, zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren