Parmezaanse asperges

    Parmezaanse asperges

    Foto recept: Parmezaanse asperges
    3

    Parmezaanse asperges

    (711)
    10min


    655 personen hebben dit gemaakt

    Gesauteerde asperges; een snel en eenvoudig gerecht dat wordt afgemaakt met Parmezaanse kaas.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 1 eetlepel boter
    • 2-4 eetlepels extra virgin olijfolie
    • 500 gr verse asperges, schoongemaakt
    • 75 gr vers geraspte Parmezaanse kaas
    • zeezout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een grote koekenpan op een middelhoog vuur boter met olijfolie laten smelten. De asperges toevoegen en onder af en toe roeren 5-8 minuten laten garen, of tot gewenste gaarheid. Overtollige olie afgieten en besprenkelen met Parmezaanse kaas, zout en peper.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (711)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren