Roerei en garnalen

    Roerei en garnalen

    4keer bewaard
    8min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Roerei met een lekkere twist. De combinatie van garnalen en ei smaakt vooral goed bij een brunch voor een speciale gelegenheid. Voor iets extra speciaals, kun je er wat hollandaise saus overheen gieten.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 eieren
    • 4 eetlepels melk
    • zout en peper naar smaak
    • 15 gr boter
    • 2 sneetjes volkoren brood, geroosterd
    • 100 gr gekookte garnalen
    • 2 theelepels bieslook, in kleine stukjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:8min 

    1. Breek de eieren boven een kleine kom, voeg melk en zout toe en klop lichtjes met een vork.
    2. Smelt de boter in een kleine koekenpan, giet het eimengsel hierin en laat iets schiften. Schraap met een spatel het ei van de randen van de pan, zodat het vloeibare gedeelte van het ei gelijkmatig over de pan kan verdelen, bak het geheel gelijkmatig. Roer alles goed los - het roerei moet vochtig en los zijn, laat de eieren niet te lang bakken.
    3. Leg de toast op twee borden. Schep de eieren gelijkmatig op elk sneetje geroosterd brood. Bedek met de garnalen, bestrooi met bieslook en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren