Roerei met geitenkaas

    Roerei met geitenkaas

    1keer bewaard
    22min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Wanneer ik een speciaal ontbijt maak voor mijn gezin op een zondag, maak ik altijd deze romige versie van roerei met geitenkaas. De eieren moeten bakken op een zeer laag vuur - het liefst in een gietijzeren pan.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 60 gr boter
    • 8 eieren
    • 60-80 gr zachte geitenkaas
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:22min 

    1. Smelt de boter in een gietijzeren pan op laag vuur. Klop de eieren in een kom en giet in de pan. Bak de eieren al roerend zachtjes op een laag vuur tot ze romig zijn, dit duurt ongeveer 15 minuten.
    2. Kort voor het einde van de baktijd, roer je de geitenkaas erdoor en blijf je nog 2-3 minuten roeren. Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren