Rosbief en rucola sandwich

    (1)

    Overgebleven rosbief? Maak deze goddelijke sandwich. Ik maak deze broodjes graag als ik een paar dagen oude ciabatta heb die niet meer vers is. Ik toast het en dan smaakt het prima. De uienringen zijn een kwestie van smaak en je kunt ze weglaten. Voor degenen die graag een hartiger broodje hebben, gebruik dan gewoon meer rosbief.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 kleine ciabatta, in de lengte gehalveerd
    • 1-2 theelepels mierikswortelsaus
    • 2 plakken rosbief
    • rode ui ringen (optioneel)
    • handvol rucola

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Smeer de ciabatta helften in met mierikswortel. Leg rosbief en uienringen op beide stukken en bestrooi ze met rucola. Leg de twee helften op elkaar en druk ze samen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties