Salade met tomaat, basilicum en pijnboompitten

    Deze salade is simpel en lekker. Het is een geweldige manier om zomertomaten te gebruiken. Tomaten worden gemengd met basilicum, olijfolie en pijnboompitten. Serveer als voorgerecht of bijgerecht.

    Bibus

    18 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 18 basilicumblaadjes
    • 6 rijpe tomaten, in blokjes gesneden
    • 75 gr pijnboompitten
    • peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de tomaten in een kom, voeg basilicum en olijfolie toe. Meng om alles goed te combineren. Net voor het opdienen roer je er de pijnboompitten door en kruid je de salade met peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren