Sint-jakobsschelpen met truffel

    Sint-jakobsschelpen met truffel

    Voeg toe aan favorieten!
    7min


    Maak dit als eerste!

    Ik vond dit recept anders dan anders. Meestal maak ik het als ik speciale gasten krijg, want de truffels maken het een beetje duur, maar het is echt de moeite waard.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 zeer verse sint-jakobsschelpen
    • 1 gesneden grote truffel, in vier dikke plakken gesneden
    • 1 theelepel boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:7min 

    1. Maak een snee halverwege elke sint-jakobsschelp, net genoeg om er een plakje truffel in te steken. Plaats een truffelplakje in elke sint-jakobsschelp.
    2. Verwarm een koekenpan op hoog vuur en voeg de boter toe. Als de boter bruin begint te worden, voeg je de sint-jakobsschelpen toe en bak je ze gedurende een minuut aan elke kant. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren