Spaghetti met knoflook, peterselie en chilipeper

    Spaghetti met knoflook, peterselie en chilipeper

    7keer bewaard
    20min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Ik maak deze spaghetti aglio, olio e peperoncino vaak wanneer de kasten bijna leeg zijn en ik geen tijd heb gehad om boodschappen te doen. Het is simpel en lekker. Je kunt ook basilicum in plaats van peterselie gebruiken, indien gewenst.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 200 gr spaghetti
    • 3 eetlepels extra vergine olijfolie
    • 1 teentje knoflook, zeer fijngesneden
    • 1/4 theelepel chilivlokken
    • 1/2 bosje verse peterselie, fijngesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • vers geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti in ruim gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking; laat uitlekken en spoel af met warm water.
    2. Verhit in de tussentijd de olijfolie in een diepe pan en bak de knoflook in de hete olie. Voeg de peterselie en de chilivlokken (of poeder) toe. Meng met de hete spaghetti. Breng op smaak met zout en peper en serveer met vers geraspte Parmezaanse kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren