Suikermaïssoep met gehakt

    Suikermaïssoep met gehakt

    2keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Deze super snelle en makkelijke soep is stevig en vult goed, goed genoeg voor een doordeweekse maaltijd met wat knapperig brood. Je hebt ook zeer waarschijnlijk alle of de meeste van de ingrediënten bij de hand... ideaal!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 3 grote uien, fijngehakt
    • 250 gr rundergehakt
    • 1 eetlepel bloem
    • 500 ml tomatensap
    • 500 ml water
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • paprikapoeder naar smaak
    • snufje cayennepeper
    • 1 eetlepel bouillonkorrels
    • 1 groot blik suikermaïs

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de uien met het gehakt. Bestrooi met bloem.
    2. Giet het tomatensap bij 500 ml water. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder, cayennepeper en de bouillon. Voeg de maïskorrels toe en laat koken tot alles goed gemengd is en je de gewenste consistentie hebt bereikt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren