Tomaat en kaas galettes

    Tomaat en kaas galettes

    Voeg toe aan favorieten!
    55min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze wafeltjes zijn eenvoudig te maken en smaken heerlijk. Cirkels zanddeeg worden besmeerd met mosterd en bedekt met Comte kaas en tomaten.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1kg tomaten, in dunne plakjes gesneden
    • 2 grote uien, gehakt
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 200 gr Comte of Gruyère kaas
    • 450 gr kant-en-klaar zanddeeg
    • 6 eetlepels Dijon mosterd
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 230 ° C / gasoven stand 8. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
    3. Roerbak de uien en tomaten. Breng op smaak met zout en peper.
    4. Haal van het vuur en doe in een zeef, laat de vloeistof in een kom druppelen.
    5. Knip zes kleine cirkels uit de deegvellen. Leg ze op de voorbereide bakplaat.
    6. Smeer 1 eetlepel mosterd op elke cirkel.
    7. Met behulp van een dunschiller snijd je de Comte kaas. Leg de geraspte kaasop de deeg cirkels en bedek met tomaten en uien.
    8. Bak gedurende 25 minuten. Serveer warm met een groene salade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren