Trou Normand (een tussengerecht)

    Trou Normand (een tussengerecht)

    1keer bewaard
    1min


    Maak dit als eerste!

    De meeste van de 'Trou Normand' recepten gebruiken sorbetijs, maar de echte 'Trou Normand' is gewoon Calvados. Een 'Trou Normand' is bedoeld om de smaakpapillen te zuiveren tussen de verschillende gangen van een diner en is een wijd verspreid gebruik in veel huizen en restaurants in heel Normandië. Ik houd van Calvados van Domfront, een kleine stad in Normandië, die een heerlijke smaak heeft.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 50 ml Calvados per persoon

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1min  ›  Klaar in:1min 

    1. Giet Calvados in kleine glazen. Serveer na het hoofdgerecht en voor de kaas natuurlijk.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties