Zelfgemaakt perzik-roomijs

    Zelfgemaakt perzik-roomijs

    12keer bewaard
    15min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Dit is het lekkerste perzik-ijs dat je ooit zult eten!!!

    Ingrediënten
    Porties: 32 

    • 1kg verse perziken - gepeld, pitten verwijderd, in blokjes gesneden
    • 100 gr basterdsuiker
    • 250 ml volle room
    • 250 ml volle melk
    • 1 (397g) blik gecondenseerde gezoete melk
    • 1 (410g) blik gecondenseerde melk
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 500ml volle melk, of zoveel als nodig

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Pureer de perziken met de suiker, room en 250ml melk in kleine porties in een blender of keukenmachine.
    2. Meng het perzikmengsel, de (zoete)gecondenseerde melk en de vanille samen in een grote ijsmachine. Voeg genoeg volle melk toe dat de kom tot de bovenste vullijn gevuld is, ongeveer 500ml.
    3. Vries vervolgens in volgens de aanwijzingen in de handleiding van de ijsmachine.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren