Zuivelvrije anijskoekjes

    Zuivelvrije anijskoekjes

    6keer bewaard
    22min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze koekjes zijn vol van smaak en zijn makkelijk te maken. Het beslag kan 's nachts drogen alvorens te worden gebakken. Geniet ervan met een kopje thee of koffie.

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 125 gr basterdsuiker
    • 2 eieren
    • 2 theelepels anijspoeder
    • 125 gr witte bloem
    • 1 mespuntje baksoda

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. Klop de suiker en eieren tot een licht en luchtig geheel.
    2. Meng de bloem, anijs en baksoda, roer het daarna geleidelijk door het ei-mengsel.
    3. Vet een bakplaat royaal in en laat er theelepels beslag op vallen. Laat 's nachts onbedekt drogen.
    4. Verwarm de oven voor op 180 ° C / gasoven stand 4. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten tot ze goudbruin zijn.
    5. Laat een paar minuten afkoelen op de bakplaat en leg ze dan op een rooster om volledig af te koelen. Bewaren in een luchtdichte koektrommel.

    Baksoda

    Meer informatie vind je in het artikel wat is baksoda?

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren